Våra Tjänster

Vårat upptagningsområde sträcker sig igenom hela Mälardalen med omnäjd.

Varför välja vår ved?

Vår ved kommer ifrån egenproducerad skog som uppfyller kraven hos PEFC som bidrar till en miljövänlig produktion. Vi är medlemmar i skogsägarföreningen Mellanskog och har haft ett väl fungerande samarbete en längre tid. Efter avverkning planteras naturligvis nya träd för en snabbare återväxt av ny skog. Våra skogar är talldominerande men har även inslag av gran, asp & björk. Kapning och klyvning hanteras i elektriska vedmaskiner av hög kapacitet för bästa resultat.

Ved efter dina önskemål

Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar aktivt efter kundens önskemål. Du bestämmer själv hur du vill ha din ved i längd och mängd. Veden paketeras i säckar som står på pall i storlekar 1m³ och 1,5m³. Veden kan hämtas löst efter stjälp mått eller levereras. Leveranser utföres med lastbil, traktor eller pickup beroende på mängd och avstånd. Släpkärra finns att låna utan extra kostnad om så önskas.

FODER

Foder till vilda djur

Vi säljer även olika sorters spannmål så som vete, korn, havre, ärtor och bönor. Fodret paketeras i säckar upp till 700kg eller i mindre förpackningar om så önskas. Priset på fodret varierar från säsong till säsong.

TRANSPORTER

Vi kan även utföra andra transporter efter era önskemål, så som till exempel grus, schaktmassor och byggmaterial med mera.